Om oss

Om oss/Historia

Historia

2nd Planet grundades 2009 och är idag ett bolag med bred kompetens och erfarna medarbetare. Vårt fokus är att tillsammans med kund ta fram långsiktiga lösningar med bästa möjliga funktion. Teamet utgår från Vellinge, Skåne där allt från marknad till produktutveckling finns under samma tak.

Om oss/Långsiktighet

Långsiktighet

Vi på 2nd Planet brinner för att utveckla och leverera funktionella och innovativa lösningar inom storbildsskärmar, LED-displayer, styrning och exponering av digital media. Vi skapar förutsättningar att omsätta idéer till konkreta resultat som förbättrar er konkurrenskraft – nu och i framtiden.

Om oss/Kvalitet

Kvalitet

För att säkerställa kraven på framtidens förväntningar, kvalitetssäkrar vi alla våra installationer genom vår egenutvecklade LED-display Pixcore. Vår mångåriga erfarenhet och expertis är en trygghet vi bär med oss i alla projekt vi genomför, stora som små.

Om oss/Ekonomi

Ekonomi

2nd Planet är en stabil samarbetspartner med högsta kreditbetyg, AAA, vilket visar att vi tänker långsiktigt – nu och i framtiden. Våra kunder är allt från mindre installatörer till stora aktörer som Cisco, Modern Times Group, Samsung mfl.